Om Verner – 2022

Jeg hedder Verner Rigtrup, bor på gården Skovsdal, hvor jeg er født i 1959.

Gården blev bygget af min Bedstefar Jens Christian på 18 tdl. Jord min Bedstemor Rasmine fik i Bryllupsgave i 1914.

Her har jeg boet og arbejdet lige siden jeg forlod skolen i 1976.

Gik 5 år i Skjern skole, og ligeså længe på Ulstrup skole, hvor jeg også tog Realeksamen.

Jeg gik om vinteren oftes på kursus på Specialarbejderskoler, for at få ny viden, og der uddannede jeg mig til Kloakmester i maj 1980, og det er stadigvæk en af mine spidskompetencer, hvor jeg dagligt rådgiver og udfører store og små kloakeringsopgaver.

Jeg køber mine egne maskiner i 1985 og bliver partner i Terp Maskinstation i 1987 og køber Skovsdal i 1996, overtager alle aktier i Terp, samme år, begynder at bygge nyt Stuehus på dispensation i 1997, hvor vi stadig bor, men nu hvor min far er kommet på plejehjem, skal slægtsgården rives ned, som en del af aftalen med kommunen. Vi vil prøve at genanvende murstenene på en eller anden vis, for eftertiden.

Vi har ændret vores liv radikalt, idet vi solgte maskinparken på Auktion i Dec. 2013, og vores gode navn og ry og rygte til en kollega.

Oprettede et nyt Firma i 2014, som vi har givet videre, og nu driver vi vores Rigtrup Holding Aps, med entreprenør arbejde og udlejning af alt muligt

indenfor maskiner, huse, turisme, rådgivning.

Jeg “ælsker” at arbejde med mine maskiner, har måske lidt flere af slagsen, end nødvendigt er, men der er jo dieselolie i mine åre.

Jeg laver alt det, der er muligt med maskiner, det er nu en extra hjælp da min krop er en del slidt efter mange års arbejde,med flere timer end de fleste vil tro, ca 4000 om året, incl. papirarbejde som jeg også selv tog mig af på tidligt og sent.

Så idag arbejder jeg mest med det jeg har lyst til, – kan sige nej- ,men det er svært, hygger mig med vores liv her på gården med hund,kat og høns, naturens fugle og dyr, de nyder også godt af at blive fodret hver dag. Haven, især urtehaven har jeg stor fornøjelse af at arbejde med, måske kommer der et stort drivhus her i 2023-24, vi skal lige have fjernet det gamle stuehus, og måske bygge noget op til vores lopperier og camper gæster, toilet ,måske bad, køkken, grillplads uderum………ja masser af gode planer.

Vi har glæden af en del campere ,helt fra Spanien Portugal, Italien, England, Schweitz, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Norge og selvfølgelig danskere, som kommer her og finder ro, natur, cykelruter, oplevelser, vandretur i vores Skovsdals Alper oma.

Vi nyder selv at køre i vores egen camper, har slet ikke tid nok, flyver også gerne på aktive ferier, flere måneder i Australien , New Zealand, Afrika en del gange , ca. 50 lande indtil videre.

Vi har også en del huse og landbrug, lejligheder, som vi lejer ud igennem Airbnb, Bed and Breakfast, eller til længere lejemål, også lige et lille smukt sted i Småland, Sverige, så vi sidder ikke stille ret meget og ret længe ad gangen. Men jeg er altid klar til en snak, min kone mener at mine 5 min. tit bliver meget lange…..

Kontakt os

Verner og Marianne hjælper dig på rette vej