Om Marianne – 2022

Jeg hedder Marianne Remmer Rigtrup – årgang 1960 – født Petersen i Vissing ved Hadsten, hvor min mors Laursen slægt er fra og opvokset i Randers. Min far er fra Tønder og vi har den store glæde at eje en frisisk landejendom i Emmerlev, hvor jeg fra haven kan se kirkespiret i Daler/Østerby, hvor det meste af marsk slægten er stedt til hvile og nyde udsigten til Slusen fra haven.

Efter næsten 30 år på Sjælland – København og Ringsted, er jeg vendt tilbage til mine rødder i den jyske muld i 2009. Da jeg brænder for turisme og oplevelser, nydelse i naturen og udvikling på landet, så vi kan bevare vores område med mangfoldighed for eftertiden, måtte jeg overbevise min mand om, at vi skulle åbne BB Skovsdal på min mands fødehjem i Terp ved Ulstrup.

Jeg driver sammen med min mand Verner Rigtrup Holding ApS med mange facetter indenfor udlejning af maskiner, tilbyder Entreprenør/kloak, hent-selv Sten, sand, grus mm., udlejningsejendomme I Ulstrup og omegn. Vi ligger på den smukke margurit-rute og har set et behov for at tilbyde overnatningsmuligheder, så nu har vi Airbnb i Terp og Ulstrup, Bed & Breakfast i de tidligere børneværelser, udlejning af rustikt festlokale og udlejning af borde, stole og service, 3 Camper-pladser med strøm med solopgang over markerne og 3 Pin-Trip pladser på solnedgangspladsen, smukke “alper” at vandre i lige bag gården og en skurvogn med salg af lopper, og i sæson nye kartofler og æg.

 En anden niche jeg har gjort til virkelighed er at tilbyde hjælp til indretning både ude – få orden på haven og inde – få ryddet op i hjørnerne – et tilbud der kan dække både flytning fra større til mindre, salg og indretningshjælp. Oprydning, indretning og omrokering har altid været en stor del af mig – jeg kan simpelthen ikke lade være og ideerne opstår undervejs i processen.

I 2019 indrettede jeg en tidligere arbejdsskurvogn med alskens lopperier, som vores gæster kan blive fristet af, eller bare nyde en kop kaffe og smage på mine cookies. Vi kan tilbyde toilet og håndvask til gæsterne, som deles med vores Camper gæster, der overnatter på vores 3 Camper – pladser

Et kommende projekt ide i 2023 er, at invitere turisterne ind til mit eget spisebord og spise med og høre om deres liv og kultur og vise det bedste af vores liv.  Jeg har læst kommunikation og formidling og min eksamens opgave havde titlen ”Meet the Danes in the country side”

I 2024 vil jeg kaste mig ud i en dansk udgave af min egen favorit når jeg er ude og rejse,  nemlig Afternoon The serveret på min store samling af mixet porcelæn fra familie, genbrug og rejser. Det kommer der nærmere info omkring, når det er mere detaljeret.

Min fritid er flettet ind i mit arbejde, jeg er haveentusiast og kan næsten ikke få nok, hvor der er jord, er det dyrket, jeg indretter også i haven og flytter rundt på planterne, bytter og giver væk. Jeg har åben have året rundt fra kl. 10-17.00 og deltager altid i Haveselskabets “Åbne Haver” weekend.

Mountainbikes er altid med i autocamperen, vandrestøvler og vandrestok har vi med i kufferten.

Jeg elsker både at rydde op, genbruge, recycle og give væk og så bagefter gå på opdagelse i genbrug og finde ting, andre har givet væk og så igen støtte et godt formål.

Jeg elsker at bage, sylte og lave mad, høste og tørre krydderurter, det er afslappende og et frirum, hvor der er plads til at tænke over alt og ingenting.

Jeg ser frem til de oplevelser mine arbejdsområder og projekter kan give både vore gæster og mig selv og de glæder det giver at møde mennesker på vej ud på nye oplevelser.

Projekter på bedding:

  • Roterbar solnedgangs shelter i “Alperne”
  • Sted m/ Udebrus, toilet og grill køkken
  • Meet the Danes in the countryside – spis med
  • Drinks i jagttårnet i Alperne
  • Bage pandekager i “Knaldhytten” i Tour de France bakkerne

Pessimisten klager over at rosen har torne.

Optimisten glæder sig over at tornene har roser.

Kontakt os

Verner og Marianne hjælper dig på rette vej