Udlejning af sommerhus

2 selvstændige huse der lejes ud igennem https://www.novasol.dk/

Se det ene sommerhus ved at trykke her

Se det andet sommerhus ved at trykke her

Stedet hedder Klovbakken og er en gammel husmandssted fra 1862, der ligger lige i vandkanten i en vig.

Der har været hestestald, ko og grisestald og høloft. Møddingen lå næsten i vandkanten. Marken ligger på den anden side af vejen.

Vi er 3 søskende der købte ejendommen i 1983 og her er der juletræskultur med både pyntegrønt og juletræsproduktion. Mine forældre flytter ind på gården i 1986 og passer stedet. Vi bruger alle vores ferier på at plante, vedligeholde og fælde træerne, slæbe dem i, køre dem igennem netmaskinen, læsse dem, ja alt hvad der hører til produktionen og så ved siden af klippede vi pyntegrønt, der skulle bundtes og vejes og læsses.

Da vores far bliver syg og dør i 2016, stopper vi med produktionen og har ladet skoven passe sig selv.

I marts 2020 vælger vi at leje “Stalden” ud som sommerhus igennem Novasol, og da min mor flytter ind til Mariager, lejer vi i Januar 2021 også Mormor’s hus ud.

Klovbakken ligger med udsigt til vandet, og der er lavet cykel og gangsti ind til Mariager, hvor der er en skøn bager og SuperBrugsen, selvfølgelig et is hus og en super badestrand og lystbådehavn, en sejltur med Svanen er næsten et must ud til Bramslev Bakker og retur. Der er græssene heste og køer langs vandet og smukke gamle bindingsværkshuse i de brostensbelagte gader. Der er Hohøj, og Dania og der er skønne cykel og gåture fjorden rundt.

Se vores ene sommerhus ved at trykke her

Kontakt os

Verner og Marianne hjælper dig på rette vej